Werken als Teamleider op locatie

Als teamleider zie jij wat de bewoners en je collega’s nodig hebben. Je bent voor hen een luisterend oor en biedt ondersteuning waar nodig. Je behoudt jouw verpleegkundige expertise door ook mee te werken in het team. Je bent graag op de werkvloer aanwezig om je collega’s te begeleiden en te coachen.

Tot slot heb je hart voor de organisatie en gebruik je jouw ervaring en vakmanschap om de collega’s en de organisatie te helpen verbeteren.


Image

Teamleider op een locatie van RijnWaal

Binnen RijnWaal ben je als teamleider de steun en toeverlaat van jouw team. Je geeft je team richting en leiding, maar motiveert de medewerkers ook om zelfstandig aan de slag te gaan en oplossingen te zoeken. Je zorgt voor een veilige sfeer waar collega’s elkaar open en eerlijk feedback durven geven en je nodigt medewerkers uit om hun kwaliteiten in te zetten.

Naast de dagelijkse werkzaamheden met jouw team(s), heb je geregeld overleg met de andere teamleiders en manager van jouw locatie. Jij bent de schakel tussen de strategische lijnen die het MT uitzet en de praktische invulling hiervan op de werkvloer. Wil je meer info over onze locaties in Bemmel, Gendt, Huissen en/of Lent, klik dan hier.

Image

De werkzaamheden

Als teamleider bij RijnWaal zijn onder andere deze werkzaamheden onderdeel van jouw werkdag:

  • Je geeft leiding aan jouw team: je coacht en ondersteunt de collega's in hun ontwikkeling én bij de veranderingen die voortdurend plaatsvinden binnen de zorg. 
  • Je zorgt ervoor dat elke collega zijn/haar eigen verantwoordelijkheid kent en bied je kaders indien nodig. 
  • Je vindt het leuk om je kennis, kunde en vaardigheden over te dragen aan jouw team. 
  • Je zoekt de samenwerking met overige diensten en teams, maar ook met huisartsen, apothekers etc. Dit alles om de (multidisciplinaire) zorg constant te verbeteren. 
  • Je beheert de budgetten ten behoeve van zorg en bewaakt de uitgaven van jouw team. 
  • Je voert het personeelsbeleid uit en zorgt voor alle administratieve taken die hieruit voortvloeien. 
  • Uiteraard lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het beleid van onze organisatie.

Klik hier om onze vacatures te bekijken

Salaris & Arbeidsvoorwaarden

Als je in dienst komt als teamleider bij RijnWaal krijg je een salaris conform CAO VVT dat valt in FWG 50 (maximaal € 3942 per maand op basis van 36 uur). Daarnaast zijn er goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je mag rekenen op een eindejaarsuitkering en natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld.

Wij vinden het bij RijnWaal erg belangrijk dat je goed van start gaat en daarom word je de eerste maanden wegwijs gemaakt door onze organisatiebuddy.  Bovendien word je regelmatig getrakteerd op kleine attenties om te laten zien hoe blij we met jou zijn. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze collega’s lekker in hun vel zitten en vitaal aan het werk zijn en blijven.