Werken als P&O Adviseur

De P&O adviseurs die bij RijnWaal werken, weten dat P&O draait om mensen. De collega’s die dag en nacht zorgen voor onze cliënten, worden door P&O ondersteund om zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen. Thema’s zoals verlof, verzuim & vitaliteit, het boeien en binden van medewerkers komen dagelijks aan de orde. Je hebt een proactieve en signalerende rol en adviseert onder andere over veranderingen in de organisatie, waarbij jij altijd het belang van de medewerkers voor ogen houdt.


Image

P&O Adviseur bij RijnWaal

Als P&O adviseur kom je terecht in een warm en gezellig team op onze locatie in Gendt. Binnen team P&O heeft ieder haar specialiteit en onderling wissel je kennis uit en leer je van elkaar. We werken regelmatig aan het verbeteren van processen zodat de collega’s beter kunnen worden ondersteund in hun dagelijkse werk.

Bovendien is het thema vakmanschap en werkplezier op dit moment heel belangrijk bij RijnWaal. Wij motiveren collega’s om in hun kracht te gaan staan en verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast vergroot het werkplezier de zowel de kwaliteit van de zorg als de mogelijkheid om fijne collega’s te vinden en te binden.

Image

De werkzaamheden

Als adviseur P&O bij RijnWaal zijn onder andere deze werkzaamheden onderdeel van jouw werkdag:

  • Je begeleidt, faciliteert en adviseert leidinggevenden bij de uitvoering van het P&O beleid van de RijnWaal Zorggroep, specifiek voor de locaties waar jij het aanspreekpunt voor bent.
  • Je hebt veelvuldig contact met leidinggevenden en medewerkers, maar uiteraard ook met onze externe relaties zoals de bedrijfsarts, het UWV, de reïntegratiebedrijven etc.
  • Je geeft advies over de toepassing van de CAO, de wet- en regelgeving, in- door- en uitstroom en het functioneren van de medewerkers. 
  • Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van P&O gerelateerde projecten. Kwaliteit en professionaliteit staan hierin altijd centraal. 
  • Je staat voor een open en positief werkklimaat, waarin er ruimte is voor feedback, creativiteit en humor. 
  • Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het beleid van de organisatie.

Klik hier om onze vacatures te bekijken

Salaris & Arbeidsvoorwaarden

Als je in dienst komt als P&O adviseur bij RijnWaal krijg je een salaris conform cao-VVT dat valt in FWG 55 (maximaal €4426 per maand op basis van 36 uur). Daarnaast zijn er goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je mag rekenen op een eindejaarsuitkering en natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld.

Wij vinden het bij RijnWaal erg belangrijk dat je goed van start gaat en daarom word je de eerste maanden wegwijs gemaakt door onze organisatiebuddy. Bovendien word je regelmatig getrakteerd op kleine attenties om te laten zien hoe blij we met jou zijn. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze collega’s lekker in hun vel zitten en vitaal aan het werk zijn en blijven.

Eva van den Broek

P&O Adviseur

Eva is in september 2020 begonnen bij RijnWaal als P&O adviseur. Eva: ‘Ik fietste regelmatig langs St. Jozef in Lent en vond het altijd zo’n mooi gebouw. Toen ik het logo van RijnWaal herkende bij de vacature, trok dat meteen mijn aandacht. Ik vind de zorg een mooie branche, hier zetten mensen zich in voor anderen en draag je bij aan de maatschappij. Vooral in de ouderenzorg, vind ik het mooi dat ik kan bijdragen aan het zo aangenaam mogelijk maken van de laatste levensfase van onze cliënten. Ook vind ik het belangrijk dat de waarden van een organisatie aansluiten bij mijn eigen visie op hoe je met mensen omgaat.

Vanuit P&O ondersteun je de collega’s die in de directe zorg werken. Iedereen werkt vanuit een eigen passie, voor voldoening, voor de uitdaging, voor de carrière of om iets te beteken voor een ander. Ik vind het heel interessant om deze drijfveren en behoeften te ontdekken. Tijdens de corona periode zag je echt heel duidelijk dat de zorg hier bij de collega’s uit het hart komt. Ondanks het feit dat er in het begin veel angst was, zetten de collega’s zich juist extra in voor zowel de cliënten op onze locaties als in de wijk. Dit vind ik echt bewonderenswaardig. Ook de hands-on mentaliteit binnen RijnWaal werd extra zichtbaar tijdens corona. Bijvoorbeeld toen de collega’s werden gevaccineerd. Alle lagen van de organisatie werkten samen om het vaccineren zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat me bij RijnWaal is opgevallen, is de familiare sfeer. De collega’s kennen elkaar heel goed (vaak ook al heel lang). Er zijn korte lijntjes, ook met de bestuurder. Iedereen is heel vriendelijk en aardig voor elkaar. Er vinden veel veranderingen plaats binnen de organisatie, maar wel stap voor stap. Op deze manier kan iedereen meebewegen en krijgen mensen de tijd om te wennen aan de nieuwe situatie.


Klik hier om onze vacatures te bekijken
Image

‘Ik vind de zorg een mooie branche, hier zetten mensen zich in voor anderen en draag je bij aan de maatschappij. '