Werken als P&O Adviseur

De P&O adviseurs die bij RijnWaal werken, weten dat P&O draait om mensen. De collega’s die dag en nacht zorgen voor onze cliënten, worden door P&O ondersteund om zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen. Thema’s zoals verlof, verzuim & vitaliteit, het boeien en binden van medewerkers komen dagelijks aan de orde. Je hebt een proactieve en signalerende rol en adviseert onder andere over veranderingen in de organisatie, waarbij jij altijd het belang van de medewerkers voor ogen houdt.


Image

P&O Adviseur bij RijnWaal

Als P&O adviseur kom je terecht in een warm en gezellig team op onze locatie in Gendt. Binnen team P&O heeft ieder haar specialiteit en onderling wissel je kennis uit en leer je van elkaar. We werken regelmatig aan het verbeteren van processen zodat de collega’s beter kunnen worden ondersteund in hun dagelijkse werk.

Bovendien is het thema vakmanschap en werkplezier op dit moment heel belangrijk bij RijnWaal. Wij motiveren collega’s om in hun kracht te gaan staan en verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast vergroot het werkplezier de zowel de kwaliteit van de zorg als de mogelijkheid om fijne collega’s te vinden en te binden.

Image

De werkzaamheden

Als adviseur P&O bij RijnWaal zijn onder andere deze werkzaamheden onderdeel van jouw werkdag:

  • Je begeleidt, faciliteert en adviseert leidinggevenden bij de uitvoering van het P&O beleid van de RijnWaal Zorggroep, specifiek voor de locaties waar jij het aanspreekpunt voor bent.
  • Je hebt veelvuldig contact met leidinggevenden en medewerkers, maar uiteraard ook met onze externe relaties zoals de bedrijfsarts, het UWV, de reïntegratiebedrijven etc.
  • Je geeft advies over de toepassing van de CAO, de wet- en regelgeving, in- door- en uitstroom en het functioneren van de medewerkers. 
  • Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van P&O gerelateerde projecten. Kwaliteit en professionaliteit staan hierin altijd centraal. 
  • Je staat voor een open en positief werkklimaat, waarin er ruimte is voor feedback, creativiteit en humor. 
  • Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het beleid van de organisatie.

Klik hier om onze vacatures te bekijken

Salaris & Arbeidsvoorwaarden

Als je in dienst komt als P&O adviseur bij RijnWaal krijg je een salaris conform cao-VVT dat valt in FWG 55 (maximaal €4286 per maand op basis van 36 uur). Daarnaast zijn er goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je mag rekenen op een eindejaarsuitkering en natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld.

Wij vinden het bij RijnWaal erg belangrijk dat je goed van start gaat en daarom word je de eerste maanden wegwijs gemaakt door onze organisatiebuddy. Bovendien word je regelmatig getrakteerd op kleine attenties om te laten zien hoe blij we met jou zijn. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze collega’s lekker in hun vel zitten en vitaal aan het werk zijn en blijven.

Mascha Meijer

P&O Adviseur

‘Ik werk in de zorg omdat ik graag maatschappelijk betrokken wil zijn. Door bij te dragen in de zorgsector heb ik het gevoel dat ik zinvol werk doe.’ ‘Ik ben in 2005 begonnen bij RijnWaal. Ik heb telkens verschillende functies gehad. Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld en ben ik gekomen tot waar ik nu ben. Ik ben blij dat ik die kansen gekregen heb, maar je het begint met ze zelf zien en de kansen grijpen. Ik vind het in mijn werk belangrijk om wat goed is voor de medewerker en wat goed is voor de organisatie samen te brengen, zo kun je elkaar vooruit helpen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling is heel belangrijk voor mij. Ik zoek graag de randjes op en verleg met kleine stapjes mijn grenzen. ‘In je comfortzone groeit er niks’ is een uitspraak die heel erg op mij van toepassing is, maar eigenlijk geldt voor iedereen.’

‘De laatste jaren is er gelukkig steeds meer aandacht voor vitaliteit en preventie, daar zijn in mijn optiek nog heel veel kansen te benutten. Ook hebben we de tijdsgeest mee, organisaties zien steeds meer in hoe belangrijk vitaliteit en werkplezier is. Dat zijn thema’s waar ik energie van krijg. Dat doe ik ook graag in mijn dagelijkse werk, zorgen dat collega’s hun talenten kunnen inzetten en doen waar ze plezier in hebben.

Door samen open en eerlijk te bespreken waar de goede energie zit, maar ook wat er nog verbeterd kan worden, werken we aan vitale medewerkers en een vitale organisatie.’


Klik hier om onze vacatures te bekijken
Image
‘Ik werk in de zorg omdat ik graag maatschappelijk betrokken wil zijn. Door bij te dragen in de zorgsector heb ik het gevoel dat ik zinvol werk doe. '