RijnWaal Vitaal Vakmanschap Centraal

We vinden het belangrijk dat zowel onze organisatie als de mensen die er werken vitaal zijn.
Bij vitaliteit van de organisatie zijn we vooral gericht op de toekomst van de organisatie. Zo houden we RijnWaal fit om ook in de toekomst de beste zorg te leveren. Thema’s die hiervoor belangrijk zijn, zijn duurzame inzetbaarheid van onze collega's, bevlogen collega's, laag verzuim en veel werkplezier. Het gaat om de energie, het doorzettingsvermogen, de veerkracht en de veranderingsbereidheid, die onze collega's hebben. Kortom de fysieke, psychische én maatschappelijke fitheid. Zo werken we samen aan vitaliteit en inzetbaarheid.

Vakmanschap centraal: we werken als team vanuit de kernwaarden: professioneel, persoonlijk en liefdevol. 

Wij verstaan ons vak en zijn niet bang om de regie te pakken vanuit onze professionaliteit. We denken in mogelijkheden, geven elkaar feedback en leren van elkaar. Daarnaast is ons contact met cliënten, naasten, vrijwilligers maar ook met collega’s persoonlijk en liefdevol. We zijn een informele organisatie en zijn betrokken bij elkaar.

Het uiteindelijke doel is:

  • Rijnwaal als een HPO organisatie van goed naar beter
  • Financieel gezond en vitaal
  • Meer werkgeluk voor onze collega's
  • Een aantrekkelijke werkgever zijn voor huidige en toekomstige collega’s

HPO

Om te groeien naar een betere organisatie, gebruiken we het HPO raamwerk (Hoog Presterende Organisatie). Met ondersteuning van het MT en het HPO regieteam, zorgen de teamleiders in hun rol als HPO coach ervoor dat hun teams telkens stappen maken om verder te groeien en verbeteren. Ook de verbinding binnen de organisatie en ervoor zorgen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt zijn belangrijke pijlers van HPO. Zo zorgen wij ervoor dat de teams de organisatie verder kunnen helpen, van goed naar hoog presterend.