Image

Ontdek de Ontdekplek!

De Ontdekplek. Een plek waarbij kinderen zichzelf en de wereld om zich heen leren ontdekken. Voor het eerst in je handen klappen, samen muziek maken of leren om samen te spelen met jong én oud. De Ontdekplek is kinderopvang met aandacht, waardoor kinderen zich kunnen ontwikkelen tot mooie mensen!

De kinderopvang is gevestigd in Liduina (Gouden Appel 120, Bemmel), de woon- en zorglocatie van RijnWaal Zorggroep. Deze unieke locatie maakt het mogelijk om jong en oud met elkaar te verbinden. Zo worden er periodiek samen  activiteiten georganiseerd die zowel door de kinderen als de ouderen leuk worden ervaren. De kinderopvang beschikt over een volledig nieuw ingerichte woonkamer, speel- en slaapkamer. Daarnaast kunnen de kinderen zorgeloos buiten spelen in de binnentuin van Liduina.

Image
Image

Unieke samenwerking tussen Kid@Home en RijnWaal Zorggroep

Kinderopvang ‘De Ontdekplek’ is ontstaan uit een samenwerking tussen RijnWaal Zorggroep en Kid@home. De kinderopvang, gericht op kinderen tot 4 jaar, draagt bij aan een bredere inzetbaarheid van medewerkers van RijnWaal Zorggroep. Eén van de meest gewaardeerde praktische voordelen zijn namelijk de ruime openingstijden. De kinderopvang is geopend van 6.30 uur tot 17.30 uur. Zo kunnen medewerkers al tijdig hun kind brengen om aansluitend te gaan werken.

Bij voldoende beschikbaarheid zijn ook enkele plekken binnen de Ontdekplek toegankelijk voor kinderen buiten RijnWaal Zorggroep.

Meer over Kid@Home

Kid@home is een gastouderbureau met een groot, regionaal netwerk en sinds 2005 actief met het verzorgen van kinderopvang. Kijk voor meer informatie over Kid@home op de website: https://kidathome.nl/.

Om gebruik te maken van de kinderopvang is een overeenkomst met Kid@home nodig. Deze sluit je eenvoudig en rechtstreeks af via deze link: https://kidathome.nl/Inschrijven/

Contact opnemen

Heb je vragen, of wil je graag eens de kinderopvang komen bekijken? Neem dan  contact op met De Ontdekplek via 0481-464386 of stuur een mail naar [email protected].

Image