Werken & Leren

Bij RijnWaal staat leren en ontwikkelen hoog in het vaandel. Zowel voor collega's als voor toekomstige collega's, vinden wij het belangrijk om het mogelijk te maken om nieuwe kennis en vaardigheden te leren. Heb je ambitie om verder te groeien terwijl je ook aan het werk gaat? Kom dan bij ons werken en leren (BBL).

Voor stages (BOL) ben jij bij RijnWaal ook aan het goede adres. Van VMBO tot HBO hebben wij diverse mogelijkheden en werken hierin veel samen met verschillende opleidingsinstituten. Stuur een e-mail naar [email protected] als jij interesse hebt in een stageplek bij RijnWaal.

Team Opleidingen kijkt graag samen met jou welke opleiding het beste past bij jouw ambitie en jouw situatie. Zo vergroten we samen jouw kwaliteiten en de kwaliteit van zorg van RijnWaal.

Zij-instromers

Heb jij geen zorg achtergrond of opleiding, maar wil je wel graag in de zorg komen werken? Ook dan ben je bij RijnWaal van harte welkom. Via een opleidingstraject kun je in enkele jaren alsnog instappen in een loopbaan in de zorg. Samen met de praktijkopleiders en de scholen in de regio, kijken we welk opleidingstraject het beste past bij jou.

Je bent niet de enige, bij RijnWaal werken verschillende collega's die eerst in een heel andere sector werkzaam zijn geweest. Lees bijvoorbeeld eens het verhaal van Bart. Hij is oorspronkelijk opgeleid om te werken in de techniek, maar maakt op zijn 43e de overstap naar de zorg. Van veel collega's die deze stap hebben gemaakt, horen we dat ze wensten dat ze dit veel eerder gedaan hadden. 

Image

Dorinda Lenting

Opleidingscoördinator

Image

Ingrid Cupido

Praktijkopleider Gendt

Image

Kjeld Witjes

Praktijkopleider Bemmel en Lent

Image

Paulien Schaaf

Praktijkopleider Huissen