Bijbaan

Ben jij bezig met een studie in de zorg? Zoals bijvoorbeeld voor verzorgende-IG, verpleegkunde (MBO of HBO), geneeskunde of social work? Dan is een bijbaan bij RijnWaal echt iets voor jou. Wij zijn doorlopend op zoek naar studenten, die bij ons willen werken. Bij RijnWaal word je als student goed begeleid en ben je onderdeel van een hecht team. Afhankelijk van jouw studiejaar en bevoegd- en bekwaamheden vinden we voor jou de perfecte plek om te werken. Naast jouw uren op school kun jij bij RijnWaal leuk verdienen en de kennis die je op school hebt opgedaan meteen toepassen. Je leert nieuwe vaardigheden die tijdens je opleiding en je verdere loopbaan goed van pas komen.
Image

Leuke Bijbaan in de Zorg

Wil jij ervaring op doen in de ouderenzorg en lekker bijverdienen? Wil jij een bijdrage leveren ...
Bekijk deze vacature

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je geen studie in de zorg doet maar bijvoorbeeld wel wilt werken in onze restaurants of in de thuisondersteuning. In onze restaurants kun je bijvoorbeeld aan de slag in de keuken of in de bediening. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de koffiemomenten en maaltijden vlekkeloos verlopen. Je zorgt ervoor dat onze bewoners en mantelzorgers kunnen genieten van lekker eten en drinken in een goede sfeer. In de thuisondersteuning help je onze cliënten thuis met huishoudelijke taken. Je zorgt ervoor dat het huis weer mooi schoon is en biedt een luisterend oor en een gezellig praatje.

In welke functie je ook komt werken als bijbaan bij RijnWaal, je bent altijd van betekenis voor onze cliënten. Wij zijn actief in de gemeente Lingewaard, tussen Arnhem en Nijmegen.

Flexwerk

Ben jij verzorgende, verzorgende IG of verpleegkundige en wil jij flexibel werken in de zorg zodat je jouw werk kunt combineren met bijvoorbeeld een studie of het gezinsleven? Dan is flexwerk misschien wel iets voor jou. Op deze manier kun je werken wanneer het voor jou het beste uitkomt en hou je genoeg tijd over voor de andere belangrijke activiteiten in jouw leven. Je kunt werken op verschillende locaties van RijnWaal, dit houdt je werk afwisselend. Hierdoor leer je ook de verschillende teams kennen en ben je van betekenis op de plek waar jij het meest nodig bent. Veel van onze collega’s hebben een (jong) gezin en vinden dit goed te combineren met flexwerken bij RijnWaal.

Wil je meer weten over werken bij RijnWaal?

Neem gerust contact op met onze Recruiter Carolien Koelman:

Image