St. Jozef Lent

In Lent (Nijmegen Noord) ligt St. Jozef in een oud klooster. In dit gebouw wonen zowel cliënten van RijnWaal, als mensen die zelfstandig een appartement huren (een deel van deze huurders maakt ook gebruik van de zorg van Wijkteam Nijmegen Noord). St. Jozef Lent heeft een mooie tuin, een kapsalon en natuurlijk een restaurant.

Als je in St. Jozef komt werken, word je onderdeel van het zorgteam, het welzijnsteam of het gastvrijheidsteam. Samen zorg je voor een optimale dienstverlening voor onze bewoners, mantelzorgers en buurtbewoners.

Image

Zorgteams

Met ongeveer 30 collega’s zorg je voor de bewoners op de locatie St. Jozef. Het zorgteam bestaat uit verschillende disciplines, zoals verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden en huishoudelijk medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor alle zorg rondom onze bewoners. Onderling wordt er uiteraard veel samengewerkt en regelmatig met elkaar uitgewisseld. Zo kun je van elkaar leren, waardoor de kwaliteit van zorg nog beter wordt.

Welzijnsteam

Met ongeveer 8 collega’s, zorg je voor het welzijn van onze bewoners en deelnemers, die gebruik maken van onze groepsverzorging (dagbesteding). Zowel bewoners als cliënten van buitenaf maken dagelijks gebruik van het welzijnsaanbod van St. Jozef. Het is niet alleen een plek voor activiteiten, maar vooral ook voor sociaal contact.

Gastvrijheidsteam

Met ongeveer 12 collega’s, zorg je ervoor dat onze bewoners, hun mantelzorgers en buurtbewoners in ons restaurant kunnen genieten van een drankje en een warme maaltijd tussen de middag of in de avond. Ook als een bewoner liever in zijn/haar appartement wilt eten, regelt het gastvrijheidsteam dit. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met het welzijnsteam bij verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Als er een bijvoorbeeld een muziekoptreden is, zorgt het gastvrijheidsteam voor de drankjes en hapjes.
Image

Adres

Lentse Schoolstraat 29
6663 CP Lent

024 - 3813600