St. Jozef Gendt

In Gendt ligt het Hof van Breunissen, een verzamelgebouw waar onder andere verpleeg- en verzorgingshuis St. Jozef te vinden is. Daarnaast zijn er veel aanleunwoningen (waar ook een aantal cliënten van het wijkteam woont), mooie binnentuinen, een mondhygiëniste, maar bijvoorbeeld ook een kapsalon en natuurlijk een restaurant. Het Hof van Breunissen ligt om de hoek van het centrum van Gendt.

Als je in St. Jozef komt werken, word je onderdeel van de zorgteams, het welzijnsteam of het gastvrijheidsteam. Samen zorg je voor een optimale dienstverlening voor onze bewoners, mantelzorgers en buurtbewoners. 

Image

Zorgteams

Met ongeveer 60 collega’s, verdeeld over 3 teams (zorgappartementen, afdeling PG en afdeling somatiek), zorg je voor onze bewoners op de locatie St. Jozef. Elk zorgteam bestaat uit verschillende disciplines, zoals verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk verzorgenden, verzorgenden IG, helpenden en huishoudelijk medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor alle zorg rondom onze bewoners. Onderling wordt er uiteraard veel samengewerkt en regelmatig met elkaar uitgewisseld. Zo kun je van elkaar leren, waardoor de kwaliteit van zorg nog beter wordt.

Welzijnsteam

Met ongeveer 12 collega’s, zorg je voor het welzijn van onze bewoners en deelnemers, die gebruik maken van onze groepsverzorging (dagbesteding). Zowel bewoners als cliënten van buitenaf maken dagelijks gebruik van het welzijnsaanbod van St. Jozef. Het is niet alleen een plek voor activiteiten, maar vooral ook voor sociaal contact.

Gastvrijheidsteam

Met ongeveer 15 collega’s zorg je ervoor dat onze bewoners, hun mantelzorgers en buurtbewoners in ons restaurant kunnen genieten van een drankje en een warme maaltijd tussen de middag of in de avond. Ook als een bewoner liever in zijn/haar appartement wilt eten, regelt het gastvrijheidsteam dit. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met het welzijnsteam bij verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Als er een bijvoorbeeld een muziekoptreden is, zorgt het gastvrijheidsteam voor de drankjes en hapjes.

Image

Adres

Kloosterplein 4
6691 CX Gendt

0481 421338