Sancta Maria Huissen

Midden in het centrum van het historische stadje Huissen ligt onze locatie Sancta Maria. Santa telt 30 zorgappartementen en 30 bewoners op de Bloem (PG afdeling). Rondom Sancta Maria liggen mooie tuinen, een plek waar ook regelmatig evenementen of gezellige optredens worden georganiseerd.

Als je in Huissen komt werken, word je onderdeel van de zorgteams, het welzijnsteam of het gastvrijheidsteam. Samen zorg je voor een optimale dienstverlening voor onze bewoners, mantelzorgers en buurtbewoners.

Naast Sancta Maria ligt de Altena en de Helmichstraat, waar aanleunwoningen te vinden zijn. Deze bewoners maken ook gebruik van het zorg van wijkteam Huissen, de thuisondersteuning en/of de gezellige activiteiten in Sancta Maria.

Image

Zorgteams

Met ongeveer 60 collega’s, verdeeld over 2 teams Zorgappartementen en de Bloem(pg afdeling), zorg je voor onze bewoners op de locatie Sancta Maria. Elk zorgteam bestaat uit verschillende disciplines, zoals verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk verzorgenden, verzorgenden IG, helpenden, woonondersteuners en huishoudelijk medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor alle zorg rondom onze bewoners. Onderling wordt er uiteraard veel samengewerkt en regelmatig met elkaar uitgewisseld. Zo kun je van elkaar leren, waardoor de kwaliteit van zorg nog beter wordt.

Welzijnsteam

Met ongeveer 8 collega’s zorg je voor het welzijn van onze bewoners en deelnemers, die gebruik maken van onze groepsverzorging (dagbesteding). Het welzijnsteam bestaat uit medewerkers welzijn, een welzijnscoach, een vrijwilligerscoördinator en een teamleider (gedeeld met Gendt) . Samen verzorgen zij op de huiskamer gezelligheid en activiteiten. Daarnaast zijn er ook in het restaurant regelmatig activiteiten, zoals de bingo en Vrijdagmiddagborrel.

Gastvrijheidsteam

Met ongeveer 22 collega’s, zorg je ervoor dat onze bewoners, hun mantelzorgers en buurtbewoners in ons restaurant kunnen genieten van een drankje en een warme maaltijd tussen de middag of in de avond. Ook als een bewoner liever in zijn/haar appartement wilt eten, regelt het gastvrijheidsteam dit. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met het Welzijnsteam bij verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Als er een bijvoorbeeld een muziekoptreden is, zorgt het gastvrijheidsteam voor de drankjes en hapjes.

Image

Adres

Helmichstraat 22
6851 CC Huissen

026 3263300