Liduina Bemmel

In het centrum van Bemmel ligt onze locatie Liduina. Liduina telt 72 zorgappartementen en biedt zorg, welzijn en horeca. Rondom Liduina liggen mooie tuinen, een fijne plek om even van de zon te genieten in je pauze.

Als je in Bemmel komt werken, word je onderdeel van de zorgteams, het welzijnsteam of het gastvrijheidsteam. Samen zorg je voor een optimale dienstverlening voor onze bewoners, mantelzorgers en buurtbewoners.

Naast Liduina ligt de Gouden Appel, waar aanleunwoningen en een overdekte binnentuin zijn te vinden. Hier is ook één van de wijkteams van RijnWaal actief.

Image

Zorgteams

Met ongeveer 50 collega’s, verdeeld over 3 teams, zorg je voor onze bewoners op de locatie Liduina. Elk zorgteam bestaat uit verschillende disciplines, zoals Verpleegkundigen, EVV’ers, VIG’ers, Helpenden en Huishoudelijk medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor alle zorg rondom onze bewoners. Onderling wordt er uiteraard veel samengewerkt en regelmatig met elkaar uitgewisseld. Zo kun je van elkaar leren, waardoor de kwaliteit van zorg nog beter wordt.

Welzijnsteam

Met ongeveer 11 collega’s, zorg je voor het welzijn van onze bewoners en deelnemers, die gebruik maken van onze groepsverzorging (dagbesteding). Het welzijnsteam bestaat uit medewerkers welzijn, een welzijnscoach, een vrijwilligerscoördinator en een teamleider (gedeeld met Lent) . Binnen welzijn in Bemmel zijn er 2 verschillende afdelingen waarin je kunt werken. De huiskamer, die meer gericht is op rustige activiteiten, zoals een spelletje spelen of een boek lezen. Of op de groepsverzorging worden er wat actievere bezigheden en uitstapjes georganiseerd, zoals muziekoptredens of beweegactiviteiten.

Gastvrijheidsteam

Met ongeveer 15 collega’s, zorg je ervoor dat onze bewoners, hun mantelzorgers en buurtbewoners in ons restaurant kunnen genieten van een drankje en een warme maaltijd tussen de middag of in de avond. Ook als een bewoner liever in zijn/haar appartement wilt eten, regelt het gastvrijheidsteam dit. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met het Welzijnsteam bij verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Als er een bijvoorbeeld een muziekoptreden is, zorgt het gastvrijheidsteam voor de drankjes en hapjes.

Image

Adres

Gouden Appel 120
6681 WP Bemmel

0481 - 470600