Paulien

Paulien is bij RijnWaal terecht gekomen door een verhuizing, ze kwam in Huissen wonen vanuit Arnhem. Pauliens buurvrouw werkt in Gendt bij Rijnwaal, en heeft Paulien aangemoedigd om ook bij RijnWaal te komen werken. Paulien heeft gevraagd om eerst mee te lopen, zowel op de Bloem als in Sancta Maria. Door het meelopen kreeg Paulien de mogelijkheid om de sfeer te proeven, die beviel haar meteen goed. 

Nu werkt Paulien lekker dicht bij huis, ze kan lopend naar het werk en is hier heel blij mee. Juist doordat Paulien niet uit Huissen komt, kent ze nog niet alle verhalen van vroeger. Dit geeft de bewoners de kans om deze verhalen aan Paulien te vertellen, waar ze duidelijk van genieten. 

Doordat er zoveel bewoners en medewerkers zijn, voelde Paulien echt de mogelijkheid om erbij te horen. ‘Nu dat ik hier een tijdje werkt heb ik ook het gevoel: ik hoor erbij, ik ben onderdeel geworden van de gemeenschap’. Paulien heeft voorheen ook in Noord Limburg gewerkt en hier had ze het gevoel dat het veel moeilijker was om er tussen te komen. 

Paulien begon met werken op de maandag van Carnaval. Ondanks alle feestelijke activiteiten in het dorp en in Sancta Maria, lag alles klaar: ‘sleutels, de tag om binnen te komen, het account stond klaar. Alles om een vliegende start te maken’. 

Paulien is erg enthousiast over haar lieve collega’s: ‘wanneer ik tijd nodig heb om voor mijn vader te zorgen (mantelzorg), zorgen de collega’s er meteen voor dat mijn dienst wordt overgenomen. Dit doen zij op eigen initiatief, wat een zegen!’ Ook is Paulien super tevreden over haar teamleider. ‘De sfeer voelt veilig en vertrouwd en iedereen voelt zich welkom om ideeën met elkaar te delen of samen een oplossing te bedenken’. 

Paulien is er trots op wanneer de mensen waar ze voor werkt tevreden zijn en het gezellig hebben. Er wordt wel eens tegen haar gezegd: ‘Leuk dat je er bent!’ dit tovert altijd een glimlach op het gezicht van Paulien. 

Pauliens motto is dan ook: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Op welke leeftijd dan ook, lachen is heerlijk.

Deze voldoening aan het eind van de dag is waar Paulien het voor doet. Paulien: ‘Dat je dan ook nog betaald krijgt aan het eind van de maand, is mooi meegenomen’. Voor de komende jaren zit Paulien hier helemaal op de goede plek: ‘ik blijf nog 10 jaar als ze me willen hebben!’

 


Klik hier om onze vacatures te bekijken
Image
Pauliens motto is dan ook: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Op welke leeftijd dan ook, lachen is heerlijk. Deze voldoening aan het eind van de dag is waar Paulien het voor doet. Paulien: ‘Dat je dan ook nog betaald krijgt aan het eind van de maand, is mooi meegenomen’. Voor de komende jaren zit Paulien hier helemaal op de goede plek: ‘ik blijf nog 10 jaar als ze me willen hebben!’