Helpende, St. Jozef (Gendt)

Ligt jouw hart in de ouderenzorg? Ben jij een energieke Helpende die graag het verschil wilt maken en ben jij daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij de RijnWaal Zorggroep, want wij zijn voor onze locatie in Gendt ter vervanging van zwangerschapsverlof zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe collega.

Als helpende assisteer en begeleid je onze bewoners bij de dagelijkse verzorging, zoals het wassen en aankleden. Je houdt hierbij altijd rekening met wat de bewoner zelf nog kan en stimuleert hem/haar daar dan ook in. Je werkt nauw samen met de verzorgenden (IG) en verpleegkundigen en je assisteert en ondersteunt hen bij de verschillende handelingen. Ook zorg je voor het welzijn van onze bewoners door ze op een zo’n prettig mogelijke manier te laten deelnemen aan activiteiten of te laten genieten van hun maaltijd. Daarnaast heb je een aantal huishoudelijke taken en zorg je voor een opgeruimde en nette leefomgeving. Lees hier het verhaal van Wilma (helpende bij RijnWaal): Werken als Helpende op locatie | werkenbijrijnwaal.nl.

Functie-eisen

  • je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding op niveau 2 richting zorg en welzijn (harde eis);
  • je hebt recente werkervaring als helpende in de ouderenzorg;
  • je bent voor ongeveer 15 uur per week beschikbaar. Je kan ook ingezet worden op de korte avonddiensten;
  • je hebt kennis van de regels en richtlijnen van onze organisatie m.b.t. veiligheid, arbeidsomstandigheden, hygiëne en voedselveiligheid;
  • je bent zelfstandig, professioneel en integer;
  • je herkent onveilige situaties en neemt proactief actie;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs (harde eis);
  • je levert een positieve bijdrage aan ons team;
  • en tot slot heb je een zorghart!

Wat mag je van ons verwachten?
Behalve flexibiliteit, een fijne werksfeer en een organisatiebuddy die jou de eerste maanden wegwijs maakt binnen RijnWaal Zorggroep, krijg je ook een salaris passend bij je werkervaring en opleiding volgens de CAO VVT (FWG schaal 25, €1863 – 2555). Daarnaast zijn er goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je mag rekenen op een eindejaarsuitkering en natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld. Je wordt (naast het gebruikelijk kerstcadeau) ook regelmatig getrakteerd op kleine attenties om te laten zien hoe blij we met jou zijn. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze collega’s lekker in hun vel zitten en vitaal aan het werk zijn en blijven.

In het kort RijnWaal Zorggroep

RijnWaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Wij zijn er voor inwoners van Lingewaard en Nijmegen Noord en omgeving. RijnWaal Zorggroep is een kleinschalige lokale zorgaanbieder. Dat maakt ons tot een warme organisatie met veel binding met de lokale gemeenschap. Onze zorg en ondersteuning vindt vaak plaats in de thuissituatie en als het niet anders kan, in één van onze woonvormen op diverse locaties. In ons werk staan vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel en is de vraag van de klant leidend. Om ons te blijven ontwikkelen als organisatie, werken wij momenteel met verschillende verbetertrajecten. Door middel hiervan streven wij ernaar om onze kwaliteit, vakmanschap en vitaliteit te vergroten. RijnWaal is op weg om een Hoog Presterende Organisatie te worden (HPO). Voor onze medewerkers zijn we een werkgever die veel aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling en werk dat past bij jou. Onze ruim 650 professionals, 350 vrijwilligers maar bovenal onze ruim 700 cliënten in de wijk en op onze locaties staan centraal in onze organisatie.

Meer weten, meelopen of direct solliciteren?

Neem gerust contact met ons op!

Carolien Koelman (Recruiter), bel of stuur een Whatsapp naar 06–58084316. Mailen kan uiteraard ook naar [email protected]


Wil je direct solliciteren?
Stuur dan jouw zo snel mogelijk CV en motivatie. Er zal binnen 2 werkdagen contact met je worden opgenomen.

RijnWaal Zorggroep vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.

Solliciteer op deze vacature

published