BBL Verzorgende IG / BBL Verpleegkundige (Lingewaard)

Wil je de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige gaan volgen en hierbij leren en werken combineren (BBL)? Per februari 2022 hebben wij een aantal opleidingsplaatsen binnen RijnWaal Zorggroep beschikbaar.

Wat ga je doen?
Tijdens de BBL opleiding word je opgeleid tot een allround Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4). Je ontvangt een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (maximaal 3 jaar) met een omvang van 24 uur. Je volgt de opleiding bij een ROC, gaat 1 dag per week naar school en werkt daarnaast in de zorgverlening. Je combineert het leerling-zijn dus met het werknemersschap. Tijdens de opleiding werk je binnen RijnWaal Zorggroep op verschillende locaties en in verschillende teams. Het rouleren zorgt ervoor dat je na het behalen van je diploma breder inzetbaar bent. Het is daarnaast de manier om te ontdekken waar jouw passie ligt in de ouderenzorg! Meer informatie over de opleiding vind je op de website van de scholen. Lees hier het verhaal van Ilona (BBL Verzorgende IG bij RijnWaal): BBL Verzorgende IG | werkenbijrijnwaal.nl

Functie-eisen

  • je hebt (bij voorkeur) een afgeronde MBO niveau 3 opleiding (voor de BBL Verpleegkundige is een afgeronde VZ-IG diploma een vereiste);
  • je hebt affiniteit met de ouder wordende mens en je kunt cliëntgericht werken;
  • je hebt een flexibele instelling;
  • je bent digitaal vaardig;
  • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • je bent een echte teamplayer;
  • je bent fulltime beschikbaar (20 uur werken, 8 uur opleiding en 10 uur thuisstudie).

Wat mag je van ons verwachten?
Behalve flexibiliteit, een fijne werksfeer en een organisatie waar je mag leren, krijg je natuurlijk ook een salaris passend bij je werkervaring en opleiding volgens de CAO VVT (leerlingenschaal). Daarnaast zijn er goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je mag rekenen op een eindejaarsuitkering en natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze collega’s lekker in hun vel zitten en vitaal aan het werk zijn en blijven. Daarnaast word je ook regelmatig getrakteerd op kleine attenties om te laten zien hoe blij we met jou zijn.

In het kort RijnWaal Zorggroep
RijnWaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Wij zijn er voor inwoners van Lingewaard en Nijmegen Noord en omgeving. RijnWaal Zorggroep is een kleinschalige lokale zorgaanbieder. Dat maakt ons tot een warme organisatie met veel binding met de lokale gemeenschap. Onze zorg en ondersteuning vindt vaak plaats in de thuissituatie en als het niet anders kan, in één van onze woonvormen op diverse locaties. In ons werk staan vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel en is de vraag van de klant leidend. Om ons te blijven ontwikkelen als organisatie, werken wij momenteel met verschillende verbetertrajecten. Door middel hiervan streven wij ernaar om onze kwaliteit, vakmanschap en vitaliteit te vergroten. RijnWaal is op weg om een Hoog Presterende Organisatie te worden (HPO). Voor onze medewerkers zijn we een werkgever die veel aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling en werk dat past bij jou. Onze ruim 650 professionals, 350 vrijwilligers maar bovenal onze ruim 700 cliënten in de wijk en op onze locaties staan centraal in onze organisatie.

Meer weten of direct solliciteren?
Neem gerust contact met ons op!

Carolien Koelman (Recruiter), bel of stuur een Whatsapp naar 06–58084316.
Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]   

Wil je direct solliciteren?

Stuur dan jouw CV en motivatie voor 3 december 2021 en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

RijnWaal Zorggroep vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.

Solliciteer op deze vacature

published